![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
done
Bravo, pare a fi o tastatura foarte misto.
Găsești apă oxigenată la farmacie. Sau, și mai bine, este ceva cremă pentru saloanele de coafură, mai concentrată decât apa oxigenată.moaca2002 wrote: Merci de sfat, am desfacut-o complet (nu am umblat la switchboard) am scos tastele cu degetele cu multa grija si un keypuller improvizat din agrafe de birou. Am curatat fiecare tasta in parte cu detergent de geamuri si spirt (asta m-a dus capul la momentul respectiv). Switchboard-ul l-am curatat cu bete de urechi si spirt cu grija sa nu intre umezeala la mecanisme si apoi aer comprimat la fiecare switch. Carcasa am frecat-o cu un burete aspru si detergent de vase.
Vreo idee unde as putea gasi F12 alps? Sau abtibild?
Are cineva experienta cu Retr0brigt? Se pare ca se gasesc chimicalele si in RO si ma gandeam sa incerc.
Apropo, pe unde se aruncă tastaturi din astea prin București? Poate mă mut în zonămoaca2002 wrote: Salut lume
Asta e prima mea postare pe desktority, de fapt pana acum a saptamana nici nu stiam ca exista si nu ma interesau tastaturile. Am gasit la gunoi o tastatura Alps SM 101 UK ISO. Nu stiu de ce dar am luat-o cu mine acasa, nu am foto cu ea cum am gasit-o dar chiar arata ca si cum locul ei era la gunoi. A fost curatata si dezinfectata si acuma arata asa.F12 nu e scoasa pentru foto, lipsea cand am gasit-o, la fel si aptibildul de la led-uri. Switchboard-ul e in stare foarte buna, toate tastele merg usor si au un click precis si zgomotos. O folosesc de cand am gasit-o si imi place mult.Spoiler:
Voi ce parere aveti de ea? Vre-un sfat cum as putea s-o restaurez mai departe?
Ia fa o poza. Vorbesti de slider-ul sin stabilizator, nu?Topre_ wrote:I fucked up big-time.
Incercam sa scot spacebar-ul de pe V60-ul meu cu Matias Click-uri, si am rupt peg-urile de la stabilizator.
Daca poate cineva sa trimita unui licean de 17 ani falit niste peg-uri Cherry-compatible, iar eu fiind falit fara sa va platesc (scuze in avans ca cersesc), v-as ramane recunoscator pentru restul vietii mele.
Madarfacar... nu mi-a picat fisa cand am scris.Laser wrote:Am glumit, PM in limba romana poate insemna si altceva, doar e threadul românesc, nu?
Mulțumesc de răspuns, dar caut pentru cineva și le dorește noi. Pentru mine nu era o problemă. A cumpărat cineva de aici https://mechanicalkeyboards.com/ și îmi poate spune cât a costat transportul și cât a durat până a ajuns comanda în România?Laser wrote: Nu chiar noi, as incerca intai aici f-o-r-s-a-l-e-f58/g80-11801lpade-ibm-51 ... 14788.html
de ce nu te uiti pe Ebay?pahomi wrote:Mulțumesc de răspuns, dar caut pentru cineva și le dorește noi. Pentru mine nu era o problemă. A cumpărat cineva de aici https://mechanicalkeyboards.com/ și îmi poate spune cât a costat transportul și cât a durat până a ajuns comanda în România?Laser wrote: Nu chiar noi, as incerca intai aici f-o-r-s-a-l-e-f58/g80-11801lpade-ibm-51 ... 14788.html