![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Bine ai venit !
Salutare,peter.fretter wrote: 22 May 2019, 16:58 ....[*]Are cineva Anne Pro 2 si poate impartasi experienta cu tastatura asta? (Daca a avut ceva probleme sau nu etc.)
[*]Am vazut ca Anne Pro 2 poate veni cu Gateron Brown sau Kailh Box Brown. A avut cineva tastaturi cu switchuri din astea si poate face o comparatie? Alte pareri despre switch-urile astea?[/list]
Salut si bine ai venit. Sunt eu din Bucuresti. Daca vrei putem bea o bere pe la Victoriei in timpul saptamanii la pranz. Am un switch tester cu ceva cherry mx si cu topre, si iti pot arata o tastatura topre si una cu zealios. Da-mi un pm si facem schimb de nr de tel daca vrei.Condor wrote: 08 Jun 2019, 11:01 Primul post![]()
Este cineva din Bucuresti si are una sau mai multe tastaturi mecanice cu mai multe tipuri de switchuri preferabil?
Vreau si eu sa fac o comanda zilele astea pentru un GK61 pe care sa pun niste Outemu Silent Sky si tare as vrea sa butonez un pic o tastura mecanica (adevarata) nu rahaturile comerciale gen Logitech/Reddragon.
Olso - vi se pare o optiune potrivita GK61 ca un first board?
Am dat comanda acum cateva saptamani de pe Banggood (cu Gatheron Browns), cred ca o sa ajunga saptamana viitoare. Really exciteeeed!AdrianMan wrote: 08 Jun 2019, 13:22
Salutare,
Lumea pe aici e deja veterana si cam iesita la pensie. Cam si-au gasit preferintele si s-au retras, sunt f putin activi sau nu au mai avut timp de acest hobby
Sa iti raspund la intrebare, Anne pro e f ok daca esti ok cu layout-ul de 60%
Pe switches recomand gatheron brown la care sa adaugi QMX silencing clips de la Uniquey (baga search) . Mai dai cu niste lube/grease la stabilizatoare si ai ceva decent si de buget
Succes !
Salutare si bine ai venit !rr2_ wrote: 26 Jan 2020, 13:53 Salutare! O scurta intrebare pentru pasionatii de tastaturi IBM model M sau F care au una si doresc sa o vanda. Caut de ceva vreme o tastatura de genul dar fara succes. Intamplator am dat peste un review la un model F si mi-am adus aminte ca am avut pe primul PC una de genul si parca as mai vrea una ca prea bine era facuta, aia originala s-a dus odata cu calculatorul la o ruda care a aruncat-o dupa niste ani odata cu calculatorul.
Tastatura poate sa fie si in stare mai proasta, oricum va fi desfacuta si curatata pana ajunge ca una noua.
Daca vrei veche poti cauta si pe https://www.reddit.com/r/mechmarket?utm ... urce=sharerr2_ wrote: 01 Feb 2020, 10:37 SSK-ul e frumos, dar daca tot o sa stea pe birou ar putea sa fie si cea cu 122 de taste ca nu ma deranjeaza. De cele ce la unicomp nu stiu ce sa zic, ma atrage mai mult una veche, imi plac mie mai mult lucrurile vechi. O sa mai arunc un ochi si pe aici, pe langa site-urile de vanzari si tarabele din targ. Pana la urma gasesc una.
Vinde cineva in EU mai multe model M daca mai vrei: https://www.reddit.com/r/mechmarket/com ... urce=sharerr2_ wrote: 01 Feb 2020, 10:37 SSK-ul e frumos, dar daca tot o sa stea pe birou ar putea sa fie si cea cu 122 de taste ca nu ma deranjeaza. De cele ce la unicomp nu stiu ce sa zic, ma atrage mai mult una veche, imi plac mie mai mult lucrurile vechi. O sa mai arunc un ochi si pe aici, pe langa site-urile de vanzari si tarabele din targ. Pana la urma gasesc una.
Topre_ wrote: 09 Jun 2020, 01:56 Hey, long time no see! N-am mai intrat pe forumul asta de aproximativ 3 ani, a intervenit UPB in viata mea si s-a dus aproape totul dracului. Anyway, am si eu o intrebare. Stiti pe cineva care repara tastaturi? Am un KBP V60 cu Matias Click-uri care nu mai functioneaza cum trebuie, si nu sunt electronisti in Galati care se pricep la treburi atat de migaloase
![]()
Nu mai merg anumite taste, si/sau au exagerat de mult ghosting. De asemenea, i s-a rupt(?) conectorul Mini USB de pe PCB, dar pe ala l-a putut repara un electronist.AdrianMan wrote: 09 Jun 2020, 07:51 Salut, ce inseamna "nu mai functioneaza cum trebuie" ?
Poate trebuie doar intarite putin conexiunile la switch-uri cu niste fludor...
Poti face si tu verificare a contactelor cu o penseta pe butoanele care nu mai merg.Topre_ wrote: 09 Jun 2020, 12:28Nu mai merg anumite taste, si/sau au exagerat de mult ghosting. De asemenea, i s-a rupt(?) conectorul Mini USB de pe PCB, dar pe ala l-a putut repara un electronist.AdrianMan wrote: 09 Jun 2020, 07:51 Salut, ce inseamna "nu mai functioneaza cum trebuie" ?
Poate trebuie doar intarite putin conexiunile la switch-uri cu niste fludor...
jocuricalaaparate wrote: 31 Jul 2020, 13:22 Mi-am rupt recent tastatura jucând. Ce să ia pentru gaming și de lucru?
Mulțumesc. Înainte de asta, nici măcar nu știam despre acest producător. Comentariile despre această tastatură sunt impresionante. O voi cumpăra!AdrianMan wrote: 31 Jul 2020, 20:33jocuricalaaparate wrote: 31 Jul 2020, 13:22 Mi-am rupt recent tastatura jucând. Ce să ia pentru gaming și de lucru?
Cateva optiuni :
Leopold FC750R PD cu silent red
Niz Plum 87 2019
Nu prea sunt.solviturambulando wrote: 03 Feb 2022, 19:16 Salut știe cineva de taste PBT sau ABS cu Romanian layout?