Romanian Corner
-
- DT Pro Member: -
Salutare, vreau sa cumpar o tastatura mecanica (prima!!!) insa cam greu de gasit una la care sa nu te rupa transportul, plus ca nici bugetul nu e mare, cam 100 €.
Poate stiti pe cineva pe aici care vinde o tastatura cu cherry mx brown(sau ceva asemanator), US layout si sa fie TKL sau 60% (imi plac ambele modele).
Va multumesc
Poate stiti pe cineva pe aici care vinde o tastatura cu cherry mx brown(sau ceva asemanator), US layout si sa fie TKL sau 60% (imi plac ambele modele).
Va multumesc
-
- Main keyboard: G80-3000
- Main mouse: MX518
- Favorite switch: MX Black
e ziua ta norocoasa, nu stiu cine o vinde, probabil e de pe aici.
http://olx.ro/oferta/tastatura-mecanica ... 5GF4a.html
edit: vad ca vroiai tkl, oh well
http://olx.ro/oferta/tastatura-mecanica ... 5GF4a.html
edit: vad ca vroiai tkl, oh well
- DanielT
- Un petit village gaulois d'Armorique…
- Main keyboard: Various custom 60%'s/HHKB
- Main mouse: MS Optical Mouse 200
- Favorite switch: Topre/Linear MX
E o afacere buna Filco aia, un pic cam mare pentru gustul meu dar daca nu ai nimci si vrei sa incepi e o treaba buna, nu sunt bani aruncati
-
- Main keyboard: G80-3000
- Main mouse: MX518
- Favorite switch: MX Black
ar fi o prima tastatura mecanica excelentayoulee wrote: ↑danielcepa sunt foarte tentat sa o iau, mai ales ca e din Braila ca si mine. Faza e ca nu e iluminata. Daca era tkl nu mai conta Stie careva daca se poate moda sa aibe leduri?
ca si calitate si durabilitate e printre cele mai bune out there
Last edited by danielcepa on 24 Feb 2016, 22:30, edited 1 time in total.
- Topre_
- Main keyboard: Filco Majestouch NKRO
- Main mouse: Logitech MX518 Hero
- Favorite switch: Complicated White Alps
Stie careva unde pot gasi niste taste Alb-pe-negru din PBT gros, la un pret rezonabil? Mi-am luat un FILCO de pe olx.ro, si vreau sa zic ca este incredibila tastatura, doar ca ma enerveaza tastele. Sunt din ABS cu pad-printing.
- DanielT
Nu stiu daca au si PBT doubleshot dar au sigur unele dyesub http://www.geekkeys.com/104-keysets/ arunca un ochi, poti sa aranjezi cu ei sa declare valoare sub 25$ si nu ai batai de cap cu vama
- Topre_
Mda, am decis sa merg cu un set custom WASDKeyboards cu ABS doubleshot. Poza aici http://i.imgur.com/qOy4KVy.jpg
- gogusrl
- Main keyboard: Cherry G80-1851
- Main mouse: Logitech G9x
- Favorite switch: linear stuff
meh, nu sunt fan ABS. mai bine asa : http://imsto.cn/index.php?route=product ... ry&path=62
- Topre_
Am gasit ceva, cred. Pareri?
Metal ESC Key
Vortex Light Green DS Thick PBT
sau Vortex Orange DS Thick PBT
Metal ESC Key
Vortex Light Green DS Thick PBT
sau Vortex Orange DS Thick PBT
- DanielT
astea Vortex sunt decente cam albe pentru gustul meu cele mai bune sunt alea recomandate de gogu da trebuie sa ai fooooarteeeee muuuuuuuulta rabdare , timpii de livrare sunt cam lungi la imsto
Esc-ul ala e ok asa de inceput, in timp poate prinzi ceva mai acatarii gen CC sau Bro
Alea WASD sunt caca, ABS subtire, laser printed cel mai mare caca si eu sunt fan ABS da sa fie ceva de calitate gen Cherry, GMK sau JTK (astea au lengende cam inconsistente dar macar sunt groase in carne si ieftine).
Cel mai bine e sa nu te grabesti si sa iei ceva de calitate indiferent ce material da sa fie bune ca e pacat, niste taste proaste strica si cea mai misto tastatura
Esc-ul ala e ok asa de inceput, in timp poate prinzi ceva mai acatarii gen CC sau Bro
Alea WASD sunt caca, ABS subtire, laser printed cel mai mare caca si eu sunt fan ABS da sa fie ceva de calitate gen Cherry, GMK sau JTK (astea au lengende cam inconsistente dar macar sunt groase in carne si ieftine).
Cel mai bine e sa nu te grabesti si sa iei ceva de calitate indiferent ce material da sa fie bune ca e pacat, niste taste proaste strica si cea mai misto tastatura
- Topre_
- DanielT
Arata ca niste ABS Tai-Hao , cam subtirele.
Uite astea sunt meseriase http://www.geekkeys.com/geekkeys-dark-g ... ll-keyset/ dyesub foarte misto facute
Uite astea sunt meseriase http://www.geekkeys.com/geekkeys-dark-g ... ll-keyset/ dyesub foarte misto facute
- DanielT
ideea e ca niste taste un pic mai altfel si de buna calitate costa dar e o investitie, banii ii poti recupera oricand ba chiar si nitel profit. Ieftiniturile sunt ieftinituri, bani aruncati, sunt naspa legendele, tastezi aiurea etc... Eu am doar seturi de calitate si daca intr-o zi nu mai am chef de ele le vand pe bani buni, dar nu e cazul
Cu am zis, mai bine mai astepti strangi niste fonduri si iei ceva bun nu rahaturi cu legende hadicapate
Cu am zis, mai bine mai astepti strangi niste fonduri si iei ceva bun nu rahaturi cu legende hadicapate
- Topre_
Are careva 4 MX Blue-uri pe care nu le foloseste? Mi s-au stricat niste taste la o tastatura de-a mea, un BW 2012. Nu am chef sa le schimb cu switch-urile de la macro-uri pentru ca le folosesc extensiv.
- gogusrl
- Main keyboard: Cherry G80-1851
- Main mouse: Logitech G9x
- Favorite switch: linear stuff
Am 3 x Clear si multe Black daca te ajuta cu ceva
legat de keycaps, groupbuy-ul lui imsto ofera un raport pret / calitate excelent comparat cu majoritatea seturilor de pe piata (asta daca nu fuge cu banii ca Ivan ).
legat de keycaps, groupbuy-ul lui imsto ofera un raport pret / calitate excelent comparat cu majoritatea seturilor de pe piata (asta daca nu fuge cu banii ca Ivan ).
- Topre_
http://www.ebay.com/itm/Acer-6011-Blue- ... 0938698784
Pfoaaaaaai, pacat ca n-are international shipping...
Pfoaaaaaai, pacat ca n-are international shipping...
- DanielT
Da care e faza cu astea ? Sincer Alps mi se par over rated, majoritatea au un layout oribil, niste taste hidoase nu gasesti taste sa pui daca iti faci un layout custom. Ok se simt placut dar daca nu le pot folosi asa cum vreau eu si trebuie sa fac compromisuri si tastatura sa arate ca masina de nunta inseamna ca am aruncat cu banii.
- Topre_
- DanielT
Tot nu inteleg de unde nebunia, sunetul ala e infernal, parca e punga cu piese LEGO a lu' fiimea Da na fiecare cu gusturile lui
- Topre_
Vinde careva un set full ANSI de PBT?
Edit: @DanielT, poti sa-l intrebi pe @gogusrl, ca el parca avea Complicated(?) White ALPS pe o tastatura de-a lui.
Edit 2: Merita un Poker 2 la 350 de lei cu MX Blue?
Edit: @DanielT, poti sa-l intrebi pe @gogusrl, ca el parca avea Complicated(?) White ALPS pe o tastatura de-a lui.
- derzemel
- Main keyboard: FC660C, SSK, TX-1800 Nixie
- Main mouse: Mionix Naos 7000
- Favorite switch: Alps SKCL/SKCM tactile
Daca iti place MX blue mult, atunci cred ca merita (dar mai negociaza ).Topre_ wrote: ↑Vinde careva un set full ANSI de PBT?
EU nu suport MX Blue moderne. Iar alea vintage sunt acceptabile primele 10 minute