Romanian Corner

thebluefox

23 Nov 2016, 11:34

Am reusit sa restaurez una din tastaturile Laser si acum functioneaza bine . La inceput unele taste trebuiau apasate cu forta ca sa inregistreze click-ul . S-a rezolvat cu putin contact cleaner.
Inca imi lipseste keycap-ul pt. space, si am pus altceva temporar.

Keycap-urile sunt foarte bune, sunt turnate dublu. O sa pun si niste poze mai tarziu.

Inca mai ramane sa incerc si switch-urile Alps. Poate negociez ceva cu Gogusrl :mrgreen: :mrgreen:

pahomi

23 Nov 2016, 16:59

derzemel

23 Nov 2016, 17:01

pahomi wrote: O nouă frumusețe pe olx https://www.olx.ro/oferta/tastatura-erg ... e628dd464a
Vanzatorul, @Dan, e membru DT.
A facut si un topic in sectiunea bazar cu tastatura asta: for-sale-f55/matias-ergo-pro-pc-ansi-us ... ml#p340589

Edit: hopa, vad ca e din Valcea... poate iau 2-3 din colectie cand ma duc acasa si il contactez sa ne vedem si sa ne dam mari cu bunatatile noastre :lol:

thebluefox

24 Nov 2016, 14:28

Laser
emacs -nw

24 Nov 2016, 17:36

Heh - nici nu-mi vine sa-i urez noroc :d

Varianta 1 - nu stie (a gasit pe Amazon varianta mecanica la 50$ si a crezut c-a dat lovitura)
Varianta 2 - stie, dar pescuieste pe altii care sa creada c-au dat lovitura ^^^

thebluefox

24 Nov 2016, 17:46

Dupa sapca e pescar :mrgreen:
I-am trimis mesaj ;) 8-)

thebluefox

24 Nov 2016, 19:48

zoomer

25 Nov 2016, 08:55

Random thought: Daca ne combinam mai multi la un Massdrop (pt acest drop in mod particular vad ca limita e de 10 comenzi) si le comanda unul singur la el si ulterior le distribuie celorlalti, cu tot cu cota parte din TVA, taxe vamale (aici nu e cazul, probabil doar TVA) si depozitare probabil (pentru ca posta cel putin te anunta "vezi ca ai un colet la noi de vreo saptamana, ai deja 8 lei de plata....ne-am gandit sa te anuntam si noi azi") - oare nu iesim mai convenabil? Chiar si cu cei 10-20 lei in plus curier / posta pentru cei care nu sunt din acelasi oras.

Spre exemplu, nu cred ca sunt multi pe-aici care isi fac iluminate custom care sa nu-si doreasca asa ceva:

https://www.massdrop.com/buy/vortex-bac ... keycap-set

gogusrl

25 Nov 2016, 09:07

cred ca mai degraba cine-si face tastaturi custom vrea asa ceva http://imsto.cn/index.php?route=product ... uct_id=111 dar stii cum e cu gusturile & stuff :D

p.s. bine ai venit pe DT :)

derzemel

25 Nov 2016, 10:32

zoomer wrote: ...
Spre exemplu, nu cred ca sunt multi pe-aici care isi fac iluminate custom care sa nu-si doreasca asa ceva:

https://www.massdrop.com/buy/vortex-bac ... keycap-set
Bine ai venit :D

Tastele alea de la vortex au fonturile in partea de sus, pentru led-uri pozitionate deasupra switch-ului, iar majoritatea pcb-urilor pentru custom keyboards au leduri sub switch. Adica se vor vedea foarte aiurea.

pahomi

25 Nov 2016, 11:23

resources/retro-typewriter/34289
Image

A fost rezervat pentru cineva, nu l-a mai cumpărat. Acum se vinde. Prețul cu tot cu livrare cu verificare este 150 lei sau ca de obicei 120 lei livrați în contul meu și aveți livrarea din partea mea. Weekend frumos!

pahomi

25 Nov 2016, 11:37

Să aveți grijă ce cumpărați de pe olx, alegeți livrare cu verificare dacă nu ați mai cumpărat de la respectivii useri.
Last edited by pahomi on 26 Nov 2016, 12:05, edited 1 time in total.

thebluefox

25 Nov 2016, 14:09

Din Bucuresti:
Tastatura Tesoro Durandal G1N Cherry MX Red switches - bulk - fara garantie - 150 ron.
https://www.olx.ro/oferta/vand-tastatur ... d3758ec99f

Laser
emacs -nw

25 Nov 2016, 15:02

As lua un Rollermouse de pe olx/okazii (par relative ieftine, desi arata si cam uzate), dar nu prea am incredere fara transport cu verificare ... ceva sfaturi?

gogusrl

25 Nov 2016, 15:21

foarte misto, nici nu m-am gandit sa caut in Romania asa ceva.

Si eu sunt tentat dar te las pe tine sa alegi unu si vad eu ce mai ramane :)

derzemel

25 Nov 2016, 15:23

arghh... nici eu nu ma-ma gandit sa caut si chiar sunt super curios sa incerc unu.
Dar va las pe voi sa va uitati tai si vad si eu apoi :P

Laser
emacs -nw

25 Nov 2016, 15:32

Heh :) Unde dau si unde crapa :P

P.S. (Nu stati dupa mine - dar, daca e ceva, sa nu ziceti ca eu v-am facut sa cumparati :D)

derzemel

25 Nov 2016, 16:27

Laser wrote: Heh :) Unde dau si unde crapa :P

P.S. (Nu stati dupa mine - dar, daca e ceva, sa nu ziceti eu ca v-am facut sa cumparati :D)
da, corect :lol:

cel cu suport pentru palme negru pare ca arata cel mai bine si la el m-as duce, daca vrea transport cu verificare, iar cand il primesti, il conectezi repede la un laptop sa vezi daca merge :)

thebluefox

25 Nov 2016, 20:32

Eu vazusem un trackball industrial cu 50 RON. L-am ratat, din lipsa de timp...
Ce tastaturi mai aveti de vanzare?

Andrei P

26 Nov 2016, 10:49

M-am indragostit...https://www.massdrop.com/buy/magicforce ... l-keyboard
Livrare: martie, 2017 :)))

gogusrl

30 Nov 2016, 08:02

@thebluefox , m-am miscat greu dar dupa cum am promis asta-i una din tastaturile cu white alps. mai am inca 2 bucati 99% identice dar n-am poze cu ele :)

Image

thebluefox

30 Nov 2016, 16:21

:D She`s beautiful. Vorbim pe privat.

thebluefox

30 Nov 2016, 20:55

A văzut cineva pe meleagurile noastre vreo tastatură Lisp.
keyboards-f2/the-lisp-keyboards-t98.html

derzemel

30 Nov 2016, 21:06

thebluefox wrote: A văzut cineva pe meleagurile noastre vreo tastatură Lisp.
keyboards-f2/the-lisp-keyboards-t98.html
nu si nici nu o sa vezi decat daca au ajuns din intmplare dupa 1989.

Motivul, LISP erau calculatoare MIT in perioada in care comunismul era la putere in Romania si calculatoarele cata camera ICE FELIX cu tastaturi pe Hall Effect erau cele aprobate de regim.

La fel e putin probabil e sa vezi un Xerox Alto pe la noi

thebluefox

30 Nov 2016, 21:53

Deci doar dacă din întâmplare găsește vreun amic din State... Mă mai apucă și pe mine nostalgia.
Lisp mi se pare un limbaj "conceptual" foarte interesant. Sper să nu stârnesc vreo polemică. :D
În plus, Richard Stallman, a lucrat la Racal-Norsk în perioada cand a fost concepută una dintre ele. Și cum am eu ceva afinitate pentru Emacs...

gogusrl

30 Nov 2016, 22:08

mai e si problema ca una d-asta se vinde la 500++$.

daca te uiti in threadu linkuit de tine webwit ofera 250$ bounty numai ca sa-i spui de unde poate face rost de asa ceva :)

thebluefox

30 Nov 2016, 22:42

Cineva a aruncat tastaturile astea, cand l-am intrebat de ele a zis ca a pus anunt pe un forum ca le doneaza si nu a avut interesati :o
tastaturi.jpg
tastaturi.jpg (67.54 KiB) Viewed 9200 times

gogusrl

30 Nov 2016, 22:53

pe ce forum a pus anuntul ?

thebluefox

30 Nov 2016, 23:04

Elforum :-)

gogusrl

30 Nov 2016, 23:44

sunt acolo de ceva timp dar nu prea m-am ocupat sa mai bumpuiesc threadu :)

http://www.elforum.ro/topic/96454-tasta ... -de-input/

Post Reply

Return to “Other languages”